Van 21 juli 2019 t/m 28 juli 2019 zijn wij op vakantie!

Bestellingen zullen met vertraging worden op gestuurd. Dank u wel voor het begrip!

Pramac Generatoren Purmerend

Pramac is één van de grootste aggregatenproducenten van Europa. De benzine en diesel aggregaten die Pramac op de markt brengt, worden bijna uitsluitend geleverd met originele  motoren en generatoren (alternatoren). Pramac produceert tot een vermogen van wel 2500 kVA. Enkele typen werken op LPG. Voor de benzine aggregaten tot 12 kVA worden bijna uitsluitend de bekende en betrouwbare Honda motoren gebruikt.

Enkele geluidsarme aggregaten hebben Yamaha en Robin Subaru motoren. Voor de diesel aggregaten zijn de motoren van de bekende merken zoals: Yanmar, Hatz en Lombardini. De wat zwaardere aggregaten worden geleverd met een Yanmar of een Perkins, Volvo motor. Voor de generatoren (alternatoren) worden eveneens bekende ,originele Westerse  producten gemonteerd. Pramac levert éénfase en driefasen benzine en diesel aggregaten.

Pramac Group opgericht in Italië 1966 is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een wereld speler op het gebied van ontwikkeling en fabricatie van hoge kwalitatieve stroomgeneratoren en Interne transport middelen. Pramac heeft fabrieken in Italië / Spanje en China en is wereldwijd in vele landen vertegenwoordigd.

Aggregaten Purmerend hebben Pramac aggregaten Geleverd met Honda Motoren

Voor onderdelen Mail ons

Volledig assortiment kijk Snel

Bestellen