Veiligheidsoverschoen

Veiligheidsoverschoen voor bezoekers - paar Total Protect Overschoen - paar Total Protect Overschoen - paar

 • Uitstekende grip
 • Herbruikbaar
 • Geschikt voor alle type schoenen
 • Waterbestendig
 • Minimale opslagruimte
 • Industrieel gebruik
 • Opslagruimten
 • Logistiek
 • Voedselbereiding
 • Schoonmaakindustrie
 • Hotels
 • Catering
 • Ziekenhuis en zorg
Veiligheidsoverschoen

Veiligheidsoverschoen voor bezoekers

De Tiger Grip Visitor veiligheidsoverschoen is gemaakt om bezoekers en tijdelijke werknemers te beschermen op werkplaatsen waar schoenen met een beschermde neus en antislip loopzool voorgeschreven zijn.

De beschermde neus van de overschoen is gemaakt van aluminium en titanium waardoor deze 50% lichter is dan staal en toch dezelfde veiligheid en bescherming biedt. De veiligheidsoverschoen kan direct over elke schoen gedragen worden, zelfs over schoenen met (hoge) hakken. Daardoor is de overschoen bij uitstek geschikt voor bezoekers.

De schoen is eenvoudig te verstellen met klittenband en in maat aan te passen. Er zijn drie maten beschikbaar die kleurgecodeerd zijn en ruimte bieden voor schoenen in de maten 34 tot en met 50. Veiligheidsoverschoenen van Tiger Grip zijn gecertificeerd als Risico 2 PPE apparatuur en zijn bestand tegen indrukken tot 200 joules. Hiermee voldoen ze aan de EN ISO 12 568 norm. Tiger Grip is gecertificeerd als Green Partner waardoor ook de Tiger Grip Visitor een milieuvriendelijk product is. De veiligheidsschoenen zijn makkelijk op te bergen in de bijgeleverde opbergzak.

Veiligheidsoverschoen voor bezoekers Veiligheidsoverschoen voor bezoekers - paar Veiligheidsoverschoen voor bezoekers - alle maten

Total Protect Overschoen

Total Protect veiligheidsoverschoenen

De Tiger Grip Total Protect veiligheidsoverschoen is gemaakt om ongelukken door uitglijden of letsel aan voeten en tenen te voorkomen. De overschoenen hebben een beschermde neus en antislip loopzool gemaakt van aluminium en titanium waardoor deze 50% lichter is dan staal en toch dezelfde veiligheid en bescherming biedt.

De antislipzool beschermt tegen uitlijden op vette of gladde vloeren en geeft veiligheid en comfort. De veiligheidsoverschoen kan direct over bestaande schoenen gedragen worden. De schoen is beschikbaar in 4 kleurgecodeerde maten en biedt ruimte voor schoenen in de maten 34 tot en met 50 dankzij een unieke stretch fit structuur.

Veiligheidsoverschoenen van Tiger Grip zijn gecertificeerd als Risico 2 PPE apparatuur en zijn bestand tegen indrukken tot 200 joules. Hiermee voldoen ze aan de EN ISO 12 568 norm. Tiger Grip is gecertificeerd als Green Partner waardoor ook de Tiger Grip Total Protect een milieuvriendelijk product is. De veiligheidsschoenen zijn makkelijk op te bergen in de bijgeleverde opbergzak.

Total Protect Overschoen Total Protect Overschoen - paar Total Protect Overschoen - alle maten

Total Protect plus Overschoen

Total Protect plus veiligheidsoverschoenen

De Tiger Grip Total Protect plus veiligheidsoverschoen is gemaakt om ongelukken door uitglijden of letsel aan voeten en tenen te voorkomen. De overschoenen hebben een anti penetreer zool volledige Kevlar zool + steel, beschermde neus gemaakt van aluminium en titaniumen, en antislip loopzool waardoor deze 50% lichter is dan staal en toch dezelfde veiligheid en bescherming biedt.

De antislipzool beschermt tegen uitglijden op vette of gladde vloeren en geeft veiligheid en comfort. De veiligheidsoverschoen kan direct over bestaande schoenen gedragen worden. De schoen is beschikbaar in 4 kleurgecodeerde maten en biedt ruimte voor schoenen in de maten 34 tot en met 50 dankzij een unieke stretch fit structuur.

Veiligheidsoverschoenen van Tiger Grip zijn gecertificeerd als Risico 2 PPE apparatuur en zijn bestand tegen indrukken tot 200 joules. Hiermee voldoen ze aan de

 • NF EN ISO 20345 / 2012
 • NF EN 12568
 • NF EN 13287 norm.
Tiger Grip is gecertificeerd als Green Partner waardoor ook de Tiger Grip Total Protect plus een milieuvriendelijk product is. De veiligheidsschoenen zijn makkelijk op te bergen in de bijgeleverde opbergzak.

Total Protect Overschoen Total Protect Overschoen - paar Total Protect Overschoen plus

Overschoen voor grip

Easy Grip overschoenen

Easy Grip anti-slip overschoenen stellen u in staat veilig over een vettige of met olie besmeurde vloer te lopen. Door de unieke stretch-fit structuur zijn er slechts 4 maten schoenen nodig. Deze overschoen is gemaakt om ongelukken door uitglijden te voorkomen in ziekenhuizen, restaurants, voedselindustrie en andere productieomgevingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie:

Overschoen voor extra grip

Master Grip overschoenen

De Master Grip overschoen biedt de mogelijkheid om veilig over sneeuw en ijs, maar ook over modderige oppervlaktes, te lopen. De overschoenen hebben 4 verwisselbare typen noppen waardoor de overschoenen aangepast kunnen worden al naar gelang het gebruik.

Neem contact met ons op voor meer informatie:

Productvideo veiligheidsoverschoen voor bezoekers

Tiger Grip logo

Tiger Grip: Veiligheidsoverschoen specialist

Als professional in de voedingsmiddelenindustrie, zagen we dat 30% van de ongevallen op de werkplek worden veroorzaakt door uitglijden op natte of vettige vloeren. Deze waarneming gaf ons het idee van de ontwikkeling van onze eigen overschoenen, met als doel het volledig vermijden van het risico op uitglijden.

Na 4 jaar onderzoek, zowel in het laboratorium als de praktijk, vonden we tenslotte een product dat een uitzonderlijke grip heeft. De eerste overschoenen werden gelanceerd in 2009. Sindsdien innoveert en verbetert Tiger-Grip verder vanuit het originele concept en ontwikkelt volledige nieuwe modellen voor specifieke toepassingen.

Meer informatie over veiligheidsoverschoenen

Neem contact met ons op bij vragen over veiligheidsoverschoenen:

 • Dealer worden neem contact op voor de mogelijkheden.