Draadstang | JCK Trade

Draadstang

ti-110.1420.16
€ 0,90
(excl. BTW)

Artikel Prijs Aantal
120 x 4mm
€ 1,20
125 x 4mm
€ 1,05
150 x 4mm
€ 1,25
95 x 4mm
€ 0,90
Totaal: 0,0
Handleiding draadsysteem
Het draadsysteem is een flexibel systeem dat met juiste toepassing tot prima resultaten kan leiden voor het weren van duiven op o.a. randen en richels. De materialen zijn hoofdzakelijk van RVS.

De dunne nylon gecoate RVS draad moet worden gespannen tussen draadstangen met behulp van draadklemmetjes. De draadstangen moeten steeds op maximaal 150cm afstand worden geplaatst. De draad wordt met een micro veer aan elke tweede stang op spanning gebracht, dus maximaal 3 meter per veer spannen. De stangen kunnen worden bevestigd door middel van boren (ankerplug 25mm gebruiken) of verlijmen (plastic base gebruiken). Daar waar men eindigt bij een verticale wand, kan een ankerplug met een splitpen in de verticale wand worden gemonteerd voor het afwerken van de draad.

Voor een effectieve duivenwering is het aan te bevelen minimaal twee rijen toe te passen. De voorste rij, op ca. 20mm afstand van de rand, moet een draadhoogte van ca. 100mm hebben. De tweede en volgende rijen moeten een draadhoogte van ca. 130mm hebben. Vanwege de twee hoogteverschillen en de twee verschillende montage methoden zijn de draadstangen in 4 verschillende lengtes leverbaar.
Let bij bestelling op de juiste lengte draadstang.

per stuk verkocht